Blogger Widgets

duminică, 25 ianuarie 2015

#selfie#

YO! Selfie Your Movie! Stiu… toata lumea e un pic obsedata de “selfies” de la Oscaruri, dar, pana la urma e chiar misto. Cu toate ca un Facebook friend a postat o chestie cum ca celor care isi trag cate un selfie le fileaza o lampa. Asta e. Cred ca mie imi fileaza mai multe, dar prefer asta decat niste citate “deep”.
Dar mergeti sa vedeti filmul pentru ca e un film romanesc misto, pentru ca toti actorii/amatorii sunt super tari, pentru ca sunt frumosi si haiosi, pentru ca rad cu gura pana la urechi (obsesia mea ) te fac sa razi de te doare burta, pentru ca toti sunt talentati (chiar si blonda care canta la nesfarsit), pentru ca Crina Semciuc (ok, scuze de cacofonie), pentru ca il vezi pe Smiley cu un pic de gusa si nesexos (dragule, trebuie sa te apuci de dieta) si pe sexosul si “bunocul” de Velea (foarte tare, cu dinti de aur, cu vesnicul “maieu” si apetit pentru baietei – Antonia, esti sigura ca ai ales bine?) in roluri de vanzatori de pepeni, pentru ca Nicoleta Luciu (pozitia culcat – nu pot sa o condamn pentru ca e ceea ce stie ea mai bine), pentru ca Razvan Vasilescu si Alina Chivulescu, pentru super busul “Coana Leana”, pentru lampioane, pentru Mini Cooper, pentru bronzul cu maieu à la tractorist, pentru cocalari si smecherasi facuti de Dorobanti aka Alecsandri pe la noi, pentru tocilari si dreameri, pentru magicieni si indragostiti si pentru cei care au sau viseaza la o aventura cu vreun prof. Hmmm...
Aaaa, si pentru Madame Mihaela Radulescu care poarta niste pantofi mortali si niste bratari pentru care as ucide. kiddin’ Sooo…. GO SELFIE! 


Va pupicesc.
M.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu