Blogger Widgets

duminică, 25 ianuarie 2015

Hahalere la teatru...

Facebook ma intreaba la aceasta ora "How are you feeling, Mirabela?" Ce sa ii raspund? Ca sunt furioasa si amarata, in acelasi timp? Mi-as dori sa nu fiu, dar sunt! Si de ce? Pentru ca am fost la teatru, la o piesa ABSOLUT MINUNATA - SCRIPCARUL PE ACOPERIS - cu actori superbi, fantastici, minunati, incantatori, dar cu un public execrabil. DA, EXECRABIL. Acesti actori minunat de talentati si pasionati nu merita un asemenea public. Un public care se "hraneste" la propriu cu sticksuri, chipsuri, rondele cu iz de salam, sucuri sau mai stiu eu ce alte "licori" nu au ce sa caute in sala.
DACA VREI SA RAGAI SI SA SCOTI BURTOACA LA INAINTARE, STAI ACASA SI UITA-TE LA INVENTIA NUMITA TV! Face parte din aceeasi categorie a device-urilor de ultima moda. Apesi un buton si gata! Nu trebuie sa fii atent si sa incerci sa iei parte la bucuria si pasiunea acelor oameni care isi dezvaluie sufletul in fata ta. Si care sunt ADEVARATI, nu falsi (cum se poarta pe la cam toate casele -sic). Si poti sa stai cracanat, sa te scarpini, sa-ti intanzi picioarele si sa te scobesti in nas.
Ce m-a deranjat cel mai tare este ca in sala erau copii (bineinteles se poarta inca moda abonamentelor la teatru) de 11-12 ani. In primul rand, nu as recomanda acesta piesa copiilor datorita unor momente delicate. In al doilea rand, este o ora tarzie pentru acesti copii/pseudo-adolescenti prost crescuti. Dar doamna profesoara care ii insotea e mandra de realizarea dumneaei (i-a dus la teatru, nu? se numeste culturalizare) si privea impasibila spectacolul, ignorand cu nonsalanta rasetele, chicotelile si mestecatul unor fiinte infometate ( nu de teatru, bineinteles). Oricum, singurele momente atractive pentru ei au fost doar doua: 1. cand doua personaje s-au sarutat; 2. cand a fost sugerat un viol. Au fost singurele momente de tacere. PACAT!
Dar, dragilor, PIESA ESTE SUPERBA, SUPERBA, SUPERBA, SUPERBA! Si in acest moment sufletul meu e plin de incantare si bucurie. Pentru ca am apasat pe butonul meu interior de IGNORE STUPID PEOPLE!
Va doresc o noapte minunata cu o luna acoperita de ninsoare!


M.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu