Blogger Widgets

luni, 26 ianuarie 2015

za za asa-zisul "lumbersexual"...

Tocmai am citit un asa zis articol care tranteste 8 motive pentru care ar trebui “sa te cuplezi” cu un tip cu barba. Cica barba este (voi folosi totusi ghilimele ca citez…din articol…uuuu) un “semn de barbatie”, “sarutatul este mult mai distractiv”, “e placuta la atingere”, “iti duce aminte de Iisus” (Jesus, take me now!) “te face sa pari rebela”, “e mai sanatos”, barbatii cu barba par “mai maturi” si “ceilalti barbati ii respecta”.
Mai vreti si alte motive? Oare mai exista? WOW! Ar trebui sa lansez o chestie virala gen ziua Isabellei (ca tocmai am fost invitata…poate ar trebui sa dau un tag ca attend cu Dan Bilzerian ) – Cine gaseste cele mai multe motive pentru a te “cupla” cu un tip cu barba.
Adevarul e oricum trist. Dintre toate tufele pe care le-am intalnit/vazut (si Oradea nu duce lipsa de provinciali cu barbison), putini sunt cei care chiar arata bine si par mai “barbati”. O gramada de tipi cu mustacioara abia mijita tin cu tot dinadinsul sa para mai “virili” si “cool”. A avea barba implica atitudine, in primul rand si un anume stil de viata. Daca chiar vrei sa arati ca un “lumbersexual” (majoritatea suunt convinsi ca sunt) mai ai multe de invatat. Si de experimentat. Si asta implica multe;
1. sa renunti la tricourile care pusca pe burtoi (nu e four pack, crede-ma) sau pe bicepsi si la camasutele delicate;
2. sa renunti la tatuaje ieftine si dulcege, gen “Forever Flori/Pusi/”, ceva balaur incolacit sau un paun cu coada lasata; (imi place mai mult termenul in engleza – peacock… wow…peacock)
3. sa nu iesi cu puicute care tac si, in afara de guroi, sani pana in gat, gheare false luuuungi, nu au nimic. AAA...am uitat...sunt RBL
4. sa te duci la hairdresser/hairstylist/barber DES (asta ar fi trebuit sa o pun in capul listei, cred).
Si, la urma urmei, nu stiu daca ti-as recomanda sa fii un “lumbersexual” pentru ca uite aici: “noua identitate culturală "de criză" a masculinităţii, lumbersexualul parodiază aspectele extreme ale heterosexualităţii bărbaţilor, sugerând că cele mai cunoscute trăsături masculine "trudesc" să-şi găsească un loc în secolul XXI.” Si nu o spun eu. Dar care or fi aspectele extreme ale masculinitatii? Si eu care credeam ca toti vreti sa fiti ….ooo…so manly…we are in trouble.
Prin urmare, fetelor, cred ca un cuvant la ordinea zilei ar fi “decuplare”. Stiu, sunt rautacioasa, dar…


M.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu