Blogger Widgets

luni, 26 septembrie 2016

Zena, fetiţa care visează…



Această poveste nu este scrisă de mine. Este scrisă de Zena, o fetiţă frumoasă, cu păr lung şi ochi mari, o fetiţă care visează.  Iar copiii care visează, aşa, ca mine, “toată ziua şi noaptea” sunt nemaipomeniţi. Bucuraţi-vă de visele ei!

“Era odată o fetiţă de gradiniţă şi ea era toată ziulica cu capul în nori. Într-o zi a visat că ea călărea un elefant, altă dată a visat că era un star de cinema. Odată cand s-a trezit a crezut că e pe o  corabie de piraţi, abia după câteva ore şi-a dat seama că ea visa. Niciodată nu e atentă, uneori visează cu ochi deschişi, ba chiar uneori se  loveşte de lucruri. Ea are atatea gânduri că  ar putea face un  film ce ar primi două Oscaruri.
Intr-o altă zi se juca în curtea casei. Ea s-a aşezat pe o pătura şi a început  să viseze dar nu şi-a dat seama că afară a început să plouă. Ea visa că se joacă cu un nor de ploaie în timp ce soarele doarme. Când mama ei a văzut-o a dus-o în casă şi a pus-o în pat, era udă leoarcă. Acum era racită. Mama ei îi aducea mâncare la pat şi o lăsa să se uite cât vrea la televizor. Doctorul venea  odată la două zile să vadă cum se simte, dar ea făcea acelaşi lucru visa!
În vis concura cu răceala şi tot timpul răceala câştiga. Abia cand s-a însănătoşit, ea a câştigat  in vis.
În altă zi, la grădiniţă, doamna educatoare le-a citit copiilor povestea ,,Crăiasa Zăpezii”,  iar ea nu a fost atentă findca visa că face surfing în Hawaii. Când a fost întrebată care sunt personajele povestirii ea a răspuns că ea este şi placa de surf. Când au auzit răspunsul ei toţi au râs! Abia atunci s-a trezit la realitate. Educatoarea a certat-o şi i-a zis să fie mai atentă!
Fetiţa cu capul în nori tot timpul visează şi va visa toată ziua şi noaptea!” (Zena Pop)
M.
P.S. Zena, continuă să visezi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu