Blogger Widgets

miercuri, 25 februarie 2015

To like or not to like...that is the question



Oh, Shakespeare, dragule, sigur ai avea parte de multe “like-uri” ;)


A da “like” pe Facebook a devenit un sport si majoritatea “facebookeristilor” il practica, unii cu o energie debordanta, altii mai lenesi, iar altii realisti si cumpatati. Eu cred ca ar trebui sa existe si un dragutel de butonel “dislike”, unul mic, mic dar sa fie acolo. Stiu care e politica Facebook cu privire la acest buton, dar, totusi…


Facebook imi ofera in fiecare zi un spectacol magistral de frumusete, uratenie, candoare, inteligenta, prostie, prostie la superlative, hidosenie, iubire, erotism, nuditate si tot ce vreti. Si totul datorita unor instantanee fotografice fabuloase postate in fiecare zi.Nu voi intelege niciodata de ce unii indivizi si-ar posta poze in chiloti, poze cu burta/burtoaca (dupa caz) la vedere, poze de la sala (unde ar trebui sa arati muncit, transpirat si vai de viata ta si nu scos din cutie, ca de-aia te duci la sala), poze din baie, poze cu copilul de-abia nascut in pielea goala (pe FB poti sa vazi bebelusi goi, cracanati si urland in primele minute de viata), poze cu mamici alaptand (glorious moments), poze cu mamici obosite si traumatizate dupa nastere in maternitate (Care e treaba?), poze cu piticanii de 10 ani machiate si impopotonate ca niste dame (Bineinteles, ca dau un check in la scoala si aceste dragutele au, in general, conturi create de parinti pentru ca trebuie sa ai 18 ani ca sa ai cont pe Facebook. Probabil se pregatesc pentru o viitoare cariera in shoubiz), poze cu mortul in cosciug (God, take me now! Cum sa dau like la o poza cu un mort???) sau poze din cimitir, de la vreo inmormantare, poze cu pupazoi umflati si hidosi, insotite de comentarii gen “Vaaai, ce frumosi sunteti! Va pup!” sau “Frumosii mei!”, poze din pat cu iubi alaturi, poze in oglinda, poze ale unor domnite sexoase, cu fundicul atat de exacerbat de parca ar vrea sa tina un pahar pe derriere (Nu sunteti Kim Kardashian, luati-va gandul!), insotite de niste citate “adanci”, gen “Inainte sa judeci ceea ce fac si ceea ce spun, gandeste-te la ceea ce simt !” (Astea chiar ma dau gata!), poze cu citate de-ale lui Tony Poptamas (Pana la aparitia acestui personaj eram o prostanaca si nu stiam ce inseamna VIATA pe FEISBUC.), poze, poze si iar poze. Si ar trebui sa dau like? NU POT!


Stiu ca bucuria e atat de mare incat oamenii nu se pot abtine, dar mai lasati-ma! As putea usurel sa dau unfriend, dar sunt de-a dreptul muta de fascinatie si astept cu nerabdare o viitoare postare. Dragilor, uimiti-ma! Stiu ca puteti mai mult decat atat!


Oh, I like “likes” ;)


M.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu