Blogger Widgets

luni, 31 decembrie 2018

LA MULŢI ANI!


Ce se poate ura de Anul Nou şi nu a fost urat de o mie de ori? Noii ani vin, vechii ani pleacă. Ştim să visăm. Visăm că ştim. Ne ridicăm râzând cu lumina. Ne culcăm plângând cu noaptea. Îmbrățișăm lumea până când doare. Trăim, iubim, ne căsătorim. Râdem, plângem, sperăm, ne temem.
În 2019, hai să vorbim mai mult. Să pălăvrăgim mai puţin. Să sunăm mai mult. Să trimitem mai puţine mesaje. Să ne întâlnim mai mult. Să uităm de Skype. Să călătorim mai mult. Să colecţionăm mai puţin. Să ne pese mai mult. Să ignorăm mai puţin. Să facem mai mult. Să bârfim mai puţin. Să lăudăm mai mult. Să judecăm mai puţin. Să experimentăm mai mult. Să ne temem mai puţin. Să iubim mai mult. Să urâm mai puţin.


Urarea mea de An Nou pentru voi este să aveţi parte de cel mai bun an de până acum. Un an paşnic în care să primiţi tot ce doriţi. Un an în care să preţuiţi anul trecut, amintirile. Fiecare zi din noul an să fie unică, cu aşteptări luminoase. Cele mai importante recompense ale vieţii, cele mai adânci şi bune sentimente, cele mai mari satisfacţii vin de la oameni – oameni ca voi! MULŢUMESC!
LA MULŢI ANI!
Mira  #pierdutaprintrecuvinte

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu