Blogger Widgets

miercuri, 3 mai 2017

Neînţelesele evenimente…



Neînţelesele evenimente…
De-a lungul vieţii participăm la tot felul de evenimente. Unele mai de înţeles, altele mai puţinde înţeles, iar unele nesuferite de tot. 
                                   Sursa:http://www.midlandfoundation.org/fund-list/fun-zone-renovation-project-fund-616.html

Ei uite, 10 motive pentru evenimente nesuferit de neînţelese:
1.      Nu înţeleg de ce toată lumea e opărită, aproape plânsă de stres şi tulburare. Totul trebuie să iasă perfect (înţeleg acest aspect), dar până la a fi nevrotic de-a dreptul este cale lungă. Noi arătăm ca nişte miresici emoţionate, iar celălalt sex încearcă să pară mai zen, dar tot ca nişte miri nefericiţi în ziua cea mare arată şi ei.
2.      Nu înteleg de ce când un reprezentant , care are o anumită funcţie în instituţia gazdă, doreşte să părăsească sala trebuie însoţit până la birou. Ocupând poziţia respectivă în instituţie se presupune că ştie toate cotloanele şi sigur nu se rătăceşte.
3.      Nu înteleg de ce oaspeţii nu trebuie lăsaţi singuri sub nicio formă de parcă ar fi nişte hoţi de-ai lui Sapte Cai iar noi am ascunde prin colţuri bijuteriile Coroanei. Trebuie să îi ţii de vorbă, dar eu nu m-am putut concentra niciodată la acest lucru, ci număram câte îmbucături mai are din saleu sau speram să meargă la baie.
4.      Nu înţeleg de ce ne coafăm diferit de restul zilelor, aproape că nu ne mai recunoaştem între noi.
5.      Nu înţeleg de ce ne scoatem hainele cele mai bune cu aceste ocazii sau de ce purtăm fuste sau rochii mini, decolteuri adânci şi bucle de mireasă. A fost vorba întotdeauna de nişte manifestări de cu totul altă natură şi nu de probe la croitoreasă sau la păr.
6.      Nu înţeleg de ce, de obicei, persoanele invitate sunt degajate, joviale, glumeţe, iar noi suntem vineţi de ţepeni, preţioşi şi atât de serioşi încât şi Dracula ar părea un clown pe lângă noi.
7.      Nu înţeleg de ce adresăm întrebări legate de politică şi religie, într-un context în care nu îşi au locul. Stiţi voi, politica şi religia…dificil, foarte dificil.
8.      Nu înţeleg de ce atunci când dăm mâna cu cineva, preferăm să lăsăm mâna moale, fleaşcă, să cadă ca o pradă în mâna celuilalt.
9.      Nu înţeleg de ce vrem cu orice chip să nu fim noi înşine, naturali şi normali.
10.  Nu înţeleg de ce suntem atât de plictisiţi şi penibili în încercarea de a părea docenţi. Nu înţeleg de ce nu putem fi decenţi.
M.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu