#baraw şi micul meu dejun…
Tztztztz! #baraw, darling, mi-ai distrus şansa de a
lua un mic dejun “fresh” împreună cu voi. Nu e frumos deloc, să ştii. In ultima
vreme am văzut destul de multe postări ale unor vedete locale wannabes din #baraw,
deşi ar trebui să ştie că se scrie “breakfast” şi nu “breackfast”. Nu pot să
îţi dau tag pentru că nu am dat like paginii tale, deşi, recunosc, am tras cu
ochiul. Mi-a plăcut ce am văzut, prin urmare m-am gândit să iau micul dejun la
voi. Si m-am înfiinţat azi, pe la 10.30. Acum, ca să nu existe neînţelegeri,
vreau să vă reamintesc ce înseamnă micul dejun. Micul dejun este o mâncare care se ia de regulă dimineața. Este
într-o mare măsură considerată masa cea mai importantă a zilei. 10.30 se
încadrează la capitolul dimineaţă, nu?
Ia să vedem:
1. Când
am ajuns localul era gol. Erau ocupate doar două mese. Mă gândesc că volumul de
muncă nu era mare.
2. Am
observat trei persoane care păreau angajaţii localului. Clienţii, cu mine cu
tot, erau 6, deci nu cred că necesitau nişte eforturi deosebite.
3. Când
am cerut micul dejun, fata care ne servea (foarte drăguţă, de altfel) ne-a spus
că se serveşte mâncare doar peste o oră. Asta însemna 11.30. Pentru mine
această oră se apropie vertiginos de prânz. Sau poate că e, de fapt, vorba de
brunch. Stiţi…breakfast+lunch = brunch. A motivat că a “venit doar o fată”.
Acum…să înţeleg şi eu. Cei trei angajaţi nu se ocupau de micul dejun şi că fata
“specială” nu venise încă la muncă?
4. Aveţi
în meniu această ofertă. Mic dejun. Micul dejun se ia dimineaţa. Voi deschideţi
la ora 8. Cam ce se întâmplă între 8 şi 11 dimineaţa? Să nu îmi spuneţi că toţi
clienţii au devenit subit cosmopolit de francezi şi beau doar cafea şi mănâncă
un croissant! Nu cred. Cum îi ştiu eu pe români de mâncăi, cum arată statisticile
privind banii pe care românii îi cheltuie pe mâncare, cum arată rafturile după
sărbători, ca şi cum se apropie apocalipsa, mă îndoiesc că sunt mulţi clienţi
care practică acest lucru.
5. Dacă
este mult mai uşor să serviţi doar cafea, iar mâncare după ce vine “fata”,
poate ar trebui să vă schimbaţi meniul sau să precizaţi că voi serviţi un mic
dejun târziu…aşa, după 11.30. Pentru persoane care iau micul dejun după ora
12.00 în timpul săptămânii. Mda…#breakfasttime.
6. Eu
nu sunt un client care merge în locuri şi postează poze cu croissante şi cafea,
mâncare de nu ştiu care pentru că nu am chef să ştie lumea ce mănânc sau să se
dea de ceasul morţii câţi bani am. Prin urmare, aveam un interes strict gustativ
pe care mi l-aţi negat din faşă.
Dar, hai să vă spun
ceva, pentru că sunt suspect de generoasă azi. Mi-a plăcut localul foarte mult.
Mi-au plăcut culorile, pernele, canapelele şi scaunele, lampadarele, cactuşii
de pe mese. Mi-a plăcut meniul, este interesant, dar nu l-am savurat, deşi aş
fi vrut. Domnişoara care ne-a servit a fost foarte amabilă şi drăguţă, dar nu era
“fata”. Fata care se ocupă de omletă. Adică…am vrut o omletă. Doar o omletă.
Probabil că omleta voastră este specială şi chiar nu pot să neg acest lucru. Poate
această postare ar fi fost una apreciativă dacă mi-aţi fi dat şansa să gust din
produsele voastre. Păcat!
Dar vă mai dau o şansă
pentru că aveţi voi ceva care îmi place. Numele vostru, aşa “raw” şi “fresh” mă
atrage. Si sper, că într-o dimineaţă drăguţă din acest an, voi savura cea mai specială
omletă preparată de o fată specială. Deşi voi aveţi un chef.
Cheerio!
M.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu