Blogger Widgets

miercuri, 25 mai 2016

Opiniomanele de la TV…



Nu înţeleg de ce se agită iar lumea din cauza declaraţiilor Oliviei Steer cu privire la homosexualitate. Ea a mai făcut nişte declaraţii exaggerate şi belicoase cu privire la vaccinuri, doctori şi alte subiecte arzătoare ale unei Românii care figurează cică în clasamentul ţărilor dezvoltate. Din nou…nu pricep de ce ar trebui să acord importanţă celor spuse de nişte vedetuţe de la TV (pe lângă ea mai e şi zâna Mihaela Rădulescu, un alt formator fantastic cu un stil de viaţă mai mult decât sănătos) care doar prezintă nişte emisiuni realizate de alţii. Sunt doar nişte fătuci pe care le-a înzestrat natura cu nişte nuri, şi care au reuşit să pună mâna pe vreun bucureştean mai cunoscut sau nu. Care, din iubire, le-a asigurat o carieră pe sticlă. Si ajungând în atenţia publică, ce şi-au spus ele? Ia să îmi exprim eu părerile cu privire la tot ce mişcă sau tot ce e controversat! Bineînţeles, ce alte subiecte mai controversate există decât homosexualitatea, vaccinurile, stilul de viaţă sănătos. Astea pe lângă felul în care se îmbracă Prima Doamnă a ţării. Dar despre ea, în alt episod.
Nu mă interesează deloc ce declară mai sus numita starletă. Pentru că nu e formator de opinie, pentru că am această opţiune de a nu o urmări, de a nu o asculta şi de a nu-mi păsa de uimitoarele ei declaraţii. Fiecare avem aceste opţiuni. Eu nu pot să te sfătuiesc să îţi vaccinezi sau să nu îţi vaccinezi copilul. Fiecare face ce crede de cuviinţă. Este responsabilitatea acelui părinte de a alege, iar alegerea nu este uşoară. Chiar deloc. Pentru că eu nu sunt specialist, nu am cunoştinţe în domeniul respectiv şi nu îmi permit să declar  că este greşit sau corect ce alegi tu. Tot ce pot să face este să nu te judec, să citesc, să mă informez şi să iau decizia care cred eu că este bună. Pentru mine. Si să pot să trăiesc cu această decizie toată viaţa. Oamenii sunt unici. Fiecare corp reacţionează diferit la stimuli diferiţi. La fel cum şi rujul de pe buzele mele are altă culoare pe buzele altei fete. 

Olivia este vegană. Foarte frumos şi aplaudabil (nu o codamn deoarece am înţeles că alegerea ei rezidă în faptul că sora ei a murit de o boală groaznică), dar din nou, am această opţiune de a consuma cărniţă şi să nu mă dau de ceasul morţii că fata cu voce diafană de la televizor şi un stil de viaţă mai mult decât epurat mă îndeamnă să trăiesc sănătos. Este opţiunea ei, dar am şi eu opţiunea mea de a alege să nu urmez reţeta produsului pe care tocmai l-a pregătit în bucătăria ei bio. Deşi am citit o carte “Diet Wise” în care se spune că alimentele toxice sunt foarte comune dar şi că oamenii sunt diferiţi, iar ce e bun pentru unii provoacă rău altora. Există oameni cărora portocalele le fac rău.
Aşa că, chill! Toţi!
Vă salut în toate “culorile pământului”.
M.
P.S. Andi Moisescu, uite, eu sunt un dezastru ambulant în bucătărie, dar pentru tine aş face niste eforturi şi aş găti o fripturică delicioasă, după aia am face şi un copil, l-am vaccina şi dacă devine homosexual…asta e. Ce zici?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu