Blogger Widgets

duminică, 13 septembrie 2015

Cum să nu te pufnească râsu’ plânsu’



Uite aşa!

Cum să nu te bufnească râsu’ plânsu’ când te duci la meciurile de baschet ale echipei vedete locale şi o tanti între două vârste, îmbrăcată într-un “treling” cu un dragon fioros pe spate, cu toată oferta Bijuteriei Atena pe ea, de-abia ieşită de sub casca de la coafor este cea care şterge podeaua?

Cum să nu te bufnească râsu’ plânsu’ din nou când, la meciurile aceleiaşi echipe, tanti mai sus-menţionată lipseşte, iar locul dumneaei este luat de nişte fătuci machiate, îmbrăcate în blugi cu sclipici, cu lănţic, care fac acelaşi lucru?

Dragă îngerule cu aripi mari, din cealaltă parte a sălii, te rog să le sugerezi organizatorilor că ar putea selecta nişte băieţi de la echipele de juniori care să şteargă podeaua în timpul meciurilor. Aşa cum există copii de mingi la tenis. Sunt sigură că ar fi bucuroşi. Asta dacă nu sunt nişte mironosiţe care practică acest sport doar de amorul artei. Sau organizaţi un casting. Ar fi mai util.

Cum să nu te bufnească râsu’ plânsu’ când, din nou la meciurile de baschet, bărbaţii locali sunt nişte buldozere scunde, cu o bărbăţie îndoielnică, certaţi cu orice miros atrăgător, care nu te lasă să treci în faţa lor şi îţi mai dau şi coate? Să înţeleg că mă consideraţi egala voastră şi ar trebui să mă lupt cot la cot cu voi pe scări? Hahalerelor!

Cum să nu te bufnească râsu’ plânsu’ când, din nou la meciurile de baschet, locul de lângă tine nu e ocupat, dar persoana din spate ţine cu orice preţ să îşi dezmorţească picioarele şi să răspândească o aromă acră de tenişi nespălaţi? Pentru că se poartă nespălaţii.

Cum să nu te bufnească râsu’ plânsu’ când, tot la meciurile de baschet, o grămadă de pupeze sunt angrenate într-un du-te vino obositor şi sclipitor (poartă perle, dragele de ele) doar doar le-o zări vreun specimen mai înalt decât media aka un jucător de la vreo echipă, locală sau nu? Hellooooo! Mai uitaţi-vă şi voi la Beyonce sau Rihanna şi veţi înţelege ce le place băieţilor din “Da Hood”.

Cum să nu te bufnească râsu’ plânsu’ când, tot la meciurile de baschet, în spatele tău stau o grămadă de puberi, cu 5 milioane de coşuri pe faţă, aparent “culi” care înjură de mama focului tot ce ţine de echipa adversă? Yo! Chill, băieţaşi! Faceţi riduri la limbă şi veţi regreta mai târziu!

Cum să nu te bufnească râsu’ plânsu’ când, tot la meciurile de baschet (ofofof), mascota îşi pierde părul? Biata de ea, în curând vom avea o mascotă cheală. Aş putea să caut printre ghemele bunicii să îi lipim păr. Pentru că e vorba de Leone, adică un leu. Iar leii sunt faimoşi pentru claia de blană numită coamă.

Cam atât pentru că am început să sughiţ de la atâta râs şi plans.

M.

P.S. Mi-e dor de cheerleaders! Unde-or fi? La probe pentru nişte costumaşe decente/sportive?



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu