Blogger Widgets

marți, 4 septembrie 2018

Dacardi, profesionalism şi generozitate…


Dacardi…Nu te duce cu gândul la o explozie de prospeţime, culoare şi parfum ca o băutură răcoritoare într-o zi parfumată de vară?
Dacardi activează din 1994 ca importatori şi distribuitori în industria plantelor de interior, plantelor de grădină şi amenajărilor peisagistice. Se adresează profesioniştilor la nivel naţional, floriştilor care constientizează importanţa unui furnizor stabil şi de încredere. Echipa Dacardi este formată din profesionişti în domeniu, pregătiţi să vă ofere consultanţă în alegerea celor mai potrivite plante şi flori. 
                                                    Sursa: https://www.facebook.com/pg/PiataDeFloriDacardi/photos

Profesionişti. Folosesc cuvântul destul de rar. Dar îl voi folosi în această postare. Pentru că Dacardi reprezintă recipientul perfect pentru acest cuvânt. Ei sunt magicienii florilor, cei care au reuşit să transforme o seară toridă de august într-un spectacol plin de candoare şi parfum. Au găzduit Flower Circus, un spectacol floral original cu ajutorul magicienilor Michael Van Namen şi John Elstgeet. Flower Circus împreună cu magicienii săi călătoresc în toată lumea pentru a inspira, informa şi a bucura oamenii cu ajutorul florilor. Ce poate fi mai frumos? 


Dacardi sunt cei care ne-au oferit acest spectacol. Sunt cei care au organizat până în cele mai mici detalii o demonstraţie de forţă  a ultimelor tendinţe din lumea aranjamentelor florale. Să vă spun că mi-a plăcut tot? Primirea, gardul viu alcătuit din flori, scaunele albe, punguţa cu surprize, prezentarea. M-a impresionat generozitatea de care au dat dovadă invitând floriştii din Oradea fără să aştepte recompense. Au făcut-o dintr-o mare pasiune: cea pentru flori, pentru aceste vietăţi care ne fac nouă viaţa mai frumoasă şi mai înmiresmată. 
Dacardi, îţi multumesc, în felul meu, pentru experienţa delicată, colorată şi dulce. Iţi mulţumesc pentru profesionalism şi generozitate, dar mai ales pentru mireasma de neegalat a unui spectacol de magie care m-a transpus în universul feeric şi fericit al florilor.
M.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu